I et stort interview fortæller Scott ‘URnotINdanger2’ Palmer, at det var en tabt pot til Gus Hansen, der fremkaldte hans hidtil største vredesudbrud.

Scott ‘URnotINdanger2’ Palmer var blandt de mest fremtrædende highstakes-spillere for et par år siden, men efter ‘Black Friday’ har han bosat i USA ikke spillet på hverken PokerStars eller på Full Tilt Poker, der genåbnede i slutningen af 2013.

Den unge aggressive spiller havde store dueller mod spillere som Viktor Blom og Tom Dwan og ikke mindst Gus Hansen.

Faktisk var det efter en hånd mod netop ‘The Great Dane’, at Palmer mistede besindelsen og lod raseriet tage over.

I det lange interview med PokerReviewList beskriver han ellers sig selv som forholdsvis besindig, men den facade kunne han ikke opretholde efter en specifik hånd mod Gus Hansen.

– Engang kastede jeg en masse pokerchips mod væggen efter at have tabt en pot på $380.000 til Gus Hansen. Jeg var allerede stuck med $600.000 på det tidspunkt, og det er den eneste gang, jeg kan huske at have reageret sådan.

– Selvom jeg var nede med ca. $800.000 i løbet af denne session, endte jeg med at tabe omtrent $300.000 til ham. I den specifikke hånd kom jeg virkelig dårligt ind, så jeg havde ingen grund til brokke mig, fortæller Scott Palmer om episoden.

På Full Tilt Poker har han vundet mere end $1,6 mio., og han forventer at gøre comeback i løbet af 2013. Men ifølge hans realistiske ambitioner for året bliver det ikke lige med det samme som regular på de tungeste nosebleed-takster

– Et realistisk mål vil formentlig være at komme tilbage og gøre det godt på $25/50 og vinde et sted imellem $200.000 og $500.000. Det vil være realistisk, mener jeg, forudser Palmer.

Du finder hele interviewet her

Skriv et svar