Kategorier
Pokernyheder

Simon Ravnsbæk om ‘vanvidsdealen’: Det sygeste nogensinde

Simon Ravnsbæk var selv hovedarkitekt på dealen i nattens $109+R Sunday Rebuy på PokerStars. Og han slap af sted med en yderst fordel agtig deal, indrømmer han.

Selvom Simon Ravnsbæks sejr på PokerStars i nat ‘kun’ gav ca. $57.000 mod de $171.000, han fik for sejren på Ongame-netværket (Bet24, m.fl.), virker det alligevel til at være førstnævnte, der har efterladt det største minde i aarhusianerens hukommelse, da Pokernyhederne fanger ham på telefonen mandag eftermiddag.

Og det skyldes den deal, som Simon Ravnsbæk nærmest ene mand fik forhandlet hjem.

– Det er det sygeste nogensinde. Jeg var sådan lidt i starten (af forhandlingerne, red.), ok, den får et skud. Og så var det bare perfekt timing. Jeg havde haft virkelig god momentum op til, hvor de lod mig styre slagets gang. De havde virkelig ikke lyst til at spille, kunne man mærke. Samtidig var to af dem meget uerfarne. Jeg går ud fra, de var qualifiers. De var meget scared, husker Simon Ravnsbæk.

Pokernyhederne har fået chatten fra Simon Ravnsbæk, og han lægger ikke skjul på, at han kørte den lige til grænsen med at presse dollars ud af forhandlingerne.

Se Simon Ravnsbæk styre forhandlingerne med hård hånd her (åbner i nyt vindue).

– Jeg havde flere på MSN, der skrev ‘Wow, det er sygt, hvis de tager den’. Altså det er en helt vanvittig deal. Det var ret gamblish på det tidspunkt, blinds hed 50.000/100.000 og to af dem havde lige under en million, en havde lige under to millioner og jeg havde så knap fire millioner. Så der var to med under 10 big blinds, for hvem det bare var shove eller ingenting, så det kunne falde til hvad side det skulle være. Jeg vinder den i hvert fald 50% af gangene, måske også lidt mere, men det er helt sindssygt, at det kan lade sig gøre.

Hvor meget skulle du have haft, hvis det skulle have været fair?

– Jamen jeg får vel mellem $5.000 og $10.000 ekstra ud af det der. Så i en fair deal havde jeg vel fået knap 50 stykker. Og det er måske endda højt sat. Men det kommer selvfølgelig også an på, hvor meget vi så spiller om. Men det er helt absurd, at det kan lade sig gøre.

Når der ikke blev indgået deal i GSOP Grand Slam-turneringen, så skyldes det, at man angiveligt slet ikke kan lave deal, forklarer Simon Ravnsbæk.

– Jeg tror faktisk ikke, at deres software understøtter det. Det var en ret tung en at sidde og spille om. Men spillet sad lige i skabet mod de der dygtige spillere, så det var virkelig lækkert. Jeg havde selvfølgelig også en god portion skrub, og vinder blandt andet konger mod esser for mit turneringsliv sent i turneringen, men jeg føler, jeg fik truffet den rigtige beslutning hver gang.

Hvad betyder sådan en aften for dig – marts er vel allerede godkendt nu?

– Ja, jeg kan vel godt lukke ned for resten af måneden nu, siger Simon Ravnsbæk med et grin og fortsætter,

– Jeg har lige fået en SMS fra min kæreste om, at hun godt nok havde taget noget kød op, men om vi ikke skulle gå ud og spise i stedet for. Og det skal vi helt sikkert, slutter Simon Ravnsbæk.