PokerStars er ude med en kortfilm om den britiske highstakespro Alex ‘Kanu7’ Millar, hvor hele hans pokerkarriere bliver vendt.

Den britiske Team PokerStars Online Pro Alex ‘Kanu7’ Millar har huseret på de absolut højeste stakes online i flere år efterhånden. Han betragtes som en af de bedste No Limit Hold’Em-cashgamespillere i verden. Det har fået PokerStars til at producere en kortfilm om ham, som de også har gjort med f.eks. Mickey Petersen og Isaac Haxton.

Kortfilmen på næsten otte minutter giver et indblik i, hvordan Millar er gået fra at spille de laveste stakes online til at komme op på NL40.000 med blinds på $200/$400. Han har lavet over $7 millioner online, hvilket du kan se på grafen herunder.

 

Han startede stille og roligt ud, hvor den første tid gik med bare at lege lidt med det, men herefter blev det seriøst. Da han endelig kom ordentlig i gang, så gik han fra NL100 til NL5000 på bare ni måneder.

– Det hele var virkelig bare en snebold-effekt. Hver måned rykkede jeg bare op i limit. Jeg tror det tog mig ni måneder at spille mine sidste hænder på NL100 og spille mine første på NL5000, fortæller Alex Millar.

Englænderen er en af de bedste i verden i sin disciplin, men han har aldrig set sig selv som den absolut bedste i verden. Han arbejder konstant på sit spil for at komme helt til tops.

– Jeg har aldrig rigtig nået at være nummer et i verden. Der har aldrig været et tidspunkt, hvor jeg ville sige, at jeg havde en edge på alle andre i verden heads-up. Der har altid været en jeg har sigtet efter. Så jeg arbejder konstant på mit spil, og prøver at finde på nye måder til at nå toppen og være den bedste.

Du kan se resten af den spændende kortfilm om Alex ‘Kanu7’ Millar herunder.

 

Skriv et svar