Han er en af de mest vindende pokerspillere gennem tiderne, men Phil ‘OMGClayAiken’ Galfond er langt fra fejlfri, siger han selv.

Phil Galfond har vundet over $10 millioner på online-poker, primært Pot Limit Omaha. Og han mener selv, at han er blevet meget bedre siden Black Friday.

Alligevel tøver den 28-årige amerikaner med at pege på sig selv, når han i et interview med Bluff Magazine får spørgsmålet, hvem der i dag er verdens bedste med fire kort på hånden.

– Hvem kender rangordenen for, hvem der er bedst i verden til PLO? Jeg tror på, at jeg er deroppe af og i konkurrence med nogle af de bedste, siger Phil Galfond og fortsætter,

– Men jeg ved, hvor meget jeg lærer hver måned, og hvor meget jeg stadig har at lære. Og siden jeg kan konkurrere med de andre fyre i toppen af fødekæden, ved jeg, at alle stadig har meget at lære. Der vil altid være plads til forbedringer.

Phil Galfond har ifølge HighstakesDB.com vundet $9,2 millioner på Full Tilt Poker og $1,2 millinoer på PokerStars under navnene ‘OMGClayAiken’ og ‘MrSweets28’. Kun Patrik Antonius og Phil Ivey har vundet mere online.

Læs hele det spændende interview med Phil Galfond fra det seneste nummer af Bluff Magazine på BluffMagazine.com.

Senest opdateret d.

Skriv et svar