Kategorier
Highstakes Interview Macau Poker events Pokernyheder

Jeg spiller ikke ‘et hus/to hus’

Highstakes-opkomlingen Doug ‘WCGRider’ Polk er et nyt indslag i de absurd dyre Super Highrollere. De dyre spil i Macau er dog ikke næste punkt på programmet.

2013 så Doug ‘WCGRider’ Polk for alvor bide sig fast som en del af highstakes-eliten.

Nu kan han så også kaldes Super Highroller, da han spillede med i – og cashede ved – $100.000 Super Highrolleren under Aussie Millions.

Så kunne man fristes til at tro, at vi næste gang får ham at se i de store spil i Macau, men det bliver ikke tilfældet, fortæller Polk i et nyt interview med Bluff Magazine.

Han fortæller, at han faktisk tidligere har været i Macau. Det skyldtes en tur til Japan, hvor han følte sig nødsaget til at spærre sine kreditkort på grund af mistanke om, at de skulle være blevet hacket.

– Så jeg var fuldstændig broke. Jeg havde omkring $100 i min pung og kunne ikke få fat på flere penge. Så jeg tog til Macau. Det er er ikke lige min stil, men det er meget ligesom Vegas, hvis du tager det sociale aspekt ud af det. Det handler mere om at være en ludoman, fortæller Polk.

Herefter falder snakken på highstakes-spillene i Macau.

– Der er nogle problemer med det. Der er raken – nogle spil kan være ret slemme – og så skal du sørge for at komme ind blandt de rette folk. Tro det eller ej, men jeg taler ikke kinesisk, så jeg kan ikke bare hoppe ind i spillene, siger Polk og fortsætter desuden,

– Jeg spiller ret høje stakes, men jeg spiller ikke et hus/to hus. Det er sikkert noget, jeg kommer til senere i min karriere, men det er ikke på min to-do-liste lige nu.

Du kan se hele interviewet herunder:

Artikelfoto: PokerNews.com. Doug Polk (til højre) i action under $100.000 Super Highrolleren under Aussie Millions, hvor han havnede ved siden af highstakes-kollegaen Viktor ‘Isildur1’ Blom.