Morten ‘MortenVM’ Varbæk Mortensen havde en svær beslutning heads-up der kunne have gjort ham til vinder af en stor $530 WCOOP-sideevent.

Morten ‘MortenVM’ Mortensen fik en flot runner-up placering her til middag i en WCOOP-sideevent på PokerStars.

Læs mere: ‘MortenVM’ blev runner-up i $530 WCOOP Second Chance

Den afgørende hånd var et decideret setup, men en snes hænder tidligere kunne ‘MortenVM’ selv have afgjort turneringen.

På bordet ligger der:

Jeg når ikke at få tænkt hånden helt igennem inden jeg timer ud Jeg når ikke at få tænkt hånden helt igennem inden jeg timer ud Jeg når ikke at få tænkt hånden helt igennem inden jeg timer ud Jeg når ikke at få tænkt hånden helt igennem inden jeg timer ud Jeg når ikke at få tænkt hånden helt igennem inden jeg timer ud

Efter voldsom action med både tre og fire-bets på floppet , checkes turnen, før ‘VM’ stikker $326.999 ud på riveren med $2,2 milloner bag, ‘ArielBahia’ skubber sin resterende stack på 1,5 millioner chips til midten, og ‘MortenVM’ går i den dybe tank og tænker faktisk så længe, at hans timebank løber ud.

Modstanderen viser:

Jeg når ikke at få tænkt hånden helt igennem inden jeg timer ud Jeg når ikke at få tænkt hånden helt igennem inden jeg timer ud

‘Sooooo close’ skriver ‘VM’ i chatten, hvilket tyder på at han foldede vinderhånden.

Pokernyhederne fik en snak med ‘VM’ om den hånd det kunne havde givet ham guldet. Her på redaktionen tror vi at danskeren foldede en 10’er, og efter at have spurgt hovedpersonen selv får vi ret i vores antagelse.

– Det er korrekt jeg foldede en 10’er. Virker lidt åndsvagt jeg ikke følger den til dørs, når jeg inducer ham sådan på river.

‘VM’ fortæller, at han satte modstanderen på et set i seksere, men at han ikke fik tænkt situationen helt til ende.

– Well det eneste der gir sådan rigtig mening skulle være 6-6, men taget i betragtning af at hånden var gået lidt tricky forventer jeg også en del floats i hans range. I situationen når jeg ganske enkelt ikke at tænke hurtigt nok, og jeg timer desværre ud til sidst.

‘MortenVM’ skal allerede i vælten i morgen ved WPT Paris så søvnen må vente.

– Jeg rejser her til aften, så det bliver nok ikke til noget søvn. Nu skal kufferten pakkes, og turen arrangeres. Spiller dag 1B I morgen.

Senest opdateret d.

Skriv et svar