I et nyt afsnit af programmet ‘Seat Open’, har Pokernews sat den amerikanske highstakes-haj Isaac Haxton i den varme stol. Her fortæller han om at være flyttet fra USA til Malta og hvorfor han bliver nødt til at spille mere PLO.

Med turneringsresultater på over $4.000.000 har Isaac Haxton bevist, at han ikke ville have noget problem med at leve af turneringspoker. Senest blev han nummer tre ved $25.000 High Roller-eventet ved det netop overståede PCA-tours til over $380.000.

Men i et nyt afsnit af PokerNews.com onlineprogram ‘Seat open’ løfter han dog sløret for, at det er en anden form for poker han burde spille.

– De sidste par år har jeg sagt, at jeg burde begynde at spille noget mere PLO. Det mener jeg stadig, jeg har gjort for lidt for at blive bedre. Jeg mener dog, at jeg vil blive rigtig god rigtig hurtigt hvis jeg koncentrerede mig om det. Der er rigtig meget action i PLO lige nu, så det er bestemt et af mine mål for den nære fremtid at spille langt mere PLO og blive meget bedre til det.

Som konsekvens af Black Friday flyttede Haxton til Malta sammen med konen Zoe, en beslutning han absolut ikke har fortrudt.

– Malta er fantastisk. Jeg elsker at være her og Zoe elsker at være her.

I interviewet fortæller han blandt andet også om hvordan han blev introduceret til pokeren og hvordan hans opvækst ikke helt var som alle andres. Du kan se hele interviewet her.

Senest opdateret d.

Skriv et svar