Kategorier
Pokernyheder

En mågelort til 93.000 kroner, det kan man ikke klage over!

Den danske Sunday Million-finalist ‘Lyngman’ alias Christian Lyng spillede kun turneringen fordi han havde været uheldig i Zoologisk Have tidligere på dagen.

Christian ‘Lyngman’ Lyng ladede op til gårsdagens Sunday Million med en familietur i Zoologisk Have i København. På daværende tidspunkt vidste han dog ikke, at han skulle spille ugens største turnering, men sådan udviklede det sig.

– Jeg sidder og spiser en is, da en mågeklat rammer mig på armen. Min svigerinde siger, at med det uheld opbrugt må jeg hellere hjem og spille poker. Jeg joker lidt med kæresten om det, da vi kommer hjem, og jeg tænker, at jeg lige prøver en enkelt turnering. Jeg spiller også et par satelitter til Sunday Million, og så fik jeg sgu pladsen. Og det endte jo rimelig godt., siger Christian Lyng, der sluttede på en 8. plads til $16.159.

– Det var en mågelort til 93.000. Det kan man ikke klage over, siger Christian Lyng med et smil i stemmen til Pokernyhederne.

Læs også: Danskere på finalebordet i Sunday Warm-Up, Sunday Million og Sunday 500


Måtte ringe tli chefen

Det er første gang, Christian Lyng spiller Sunday Million, og han starter skidt ud og kommer ned under halv startstack. Han giver dog ikke op, og i løbet af aftenen og natten kommmer han tættere og tættere på finalebordet. Med 20-30 spillere tilbage ligger han i bunden og får snøvlet sig med på finalebordet ved at stjæle lidt blinds hist og her, fortæller han.

– Der var lidt nerver på. Det var en lang morgen, især når man skulle møde på arbejde kl. 7. Jeg sad og kiggede på det hele tiden, og det ender med at jeg må ringe til chefen og sige, ‘det er sådan og sådan det forholder sig’. Og sige, at hvis jeg ryger ud som den første, skal jeg nok lige have et par timer på øjet. Og hvis jeg rammer den store, skal I nok ikke regne med at se mig i dag.

Resultatet blev dog en 8. plads, og efter et par timer på øjet mødte Christian Lyng ind ved middagstid – altså ca. 93.000 kroner rigere.

– Nu kan jeg få mig en rimelig fornuftig rulle. Jeg spiller normalt for 1000-2000 kroner om måneden, nogle gange holder de længe, andre gange ikke så længe. Og så kan jeg få noget gæld væk. Lidt til banken, lidt til fornøjelser og lidt til at kæresten hun kan blive forkælet lidt. Så det betyder helt vildt meget, siger Christian Lyng og tilføjer,

Ikke noget hastværk

Til andre hobbyspillere, der drømmer om at kopiere – eller måske toppe – Christian Lyngs resultat, giver Sunday Million-finalisten følgende råd med på vejen.

– Jeg så på det som en $16-turnering, fordi jeg havde kvallet mig. Det havde også været lækkert at have de $215 at spille andre turneringer for, men engang imellem bli’r man nødt til at prøve. Jeg synes, jeg var god til ikke at tænke på det var en så stor turnering. Spil dit spil og hold hovedet koldt. Du har en stor startstack, og det giver mere ro, så du kan sidde og slappe af og lade være med at spille for mange hænder. Der er ikke noget hastværk, siger Christian Lyngg.

Artikelfoto: Christian Lyng fanget af Pokernyhederne’s fotograf under Danske Spil Pokers ‘Pokerchefen’-turen i efteråret.