Phil Ivey var på et tidspunkt på golfbanen med pokerproen Joe Cassidy, hvor han lavede et helt vildt slag, der kostede Cassidy $200.000.

Pokerspillere er vant til at stikke ud på lidt af hvert. Propbets er en del af hverdagen for mange af de store pokerspillere, og en af de mere populære ting at stikke ud på er golf.

Phil Ivey er en af de pokerspillere, der nyder et godt slag golf. Under en pokertur til ferieparadiset Aruba var pokerkollegaen Joe Cassidy og ham ude og slå lidt på golfbanen.

Her var der vanen tro skillinger på højkant.

– Vi spillede golf i Aruba, og jeg tror han (Joe Cassidy, red.) var nede $11.000 eller sådan noget. Og jeg havde et 80 yards slag, så jeg sagde, hvilken pris vil du give mig, hvis jeg laver det her skud? siger Ivey i et interview med TwoPlusTwo.com.

– Jeg sagde 200 til 1 for $1000, men han sagde nej, nej, nej, 100 til 1. Jeg sagde nej, glem det. Han sagde så 200 til 1. Okay $1000 til 200 til 1. Jeg endte med at skyde og den hoppede en gang, hvorefter den forsvandt, fortæller Ivey.

– Jeg gik op til hullet, da jeg ikke kunne tro, at den var røget i. Jeg troede bare, at jeg gav ham $1000, bare for at ramme et lige tal, for at være venlig, griner Phil Ivey.

– Et latterligt win
Selvom Ivey er en gambler af guds nåde, så er han ikke hård ved hans venner. Så han sagde, at Cassidy bare kunne betale, når han kunne.

– På det tidspunkt var han ikke så godt kørende som han er nu. Så jeg sagde bare til ham, at han bare kunne betale mig, når det gik bedre. Det var et så latterligt win. Det lignede han var ved at græde. Det var ret sjovt, smiler amerikaneren.

– Jeg fik lidt ondt af ham. Han er en god ven. Men jeg fejrede det. Jeg løb rundt og fejrede, men så kiggede jeg på hans ansigt og jeg fik det med det samme dårligt over det.

– Det bedste, jeg nogensinde har løbet
I interviewet med TwoPlusTwo.com kommer Phil Ivey også ind på en legendarisk heads-up mod rigmanden Andy Beal.

Her skulle Ivey sammen med et slæng af kolleger kendt under navnet ‘The Corporation’, som også Gus Hansen var en del af, have renset Beal af for ca. $17.000.000. Det kunne let have gået den anden vej.

– Andy er en rigtig god spiller. Alle gør et stort nummer ud af det, men sandheden er, at jeg løb rigtig, rigtig godt mod ham. Han spillede rigtig hårdt og tålmodigt. Han er bare rigtig svær at spille Limit Hold’Em mod. Han har slået mange spillere.

– Det kunne let have gået den anden vej. Det er det bedste, jeg nogensinde har løbet. Jeg valgte et godt tidspunkt at løbe godt, siger en ærlig Phil Ivey.

Du kan høre resten af interviewet på TwoPlusTwo.com, hvor Ivey ligeledes kommer ind på sit onlinespil. 

Senest opdateret d.

Skriv et svar