Kategorier
Danske Pokerspillere Pokernyheder

Derfor kom jeg for sent til Dag 2 ved EPT’en

Den senere vinder af PokerStars EPT København Mickey Petersen, fortæller i sin nyeste blog omkring de første tre dage af turneringen, der skulle blive hans helt store livegennembrud.

Mickey ‘mement_mori’ Petersen løfter, i sin anden blog på lige så mange dage, sløret for, hvorfor han kom en time for sent til Dag 2 af EPT’en i København.

Og grunden var meget simpel – han sov over sig. I anledningen af EPT’en boede Mickey hos vennen og pokerkollegaen Rasmus Sibast.

– Det første jeg husker fra Dag 2, er, at der kommer nogen ind på mit værelse og spørger, om jeg ikke burde spille lige nu. På en eller anden måde havde jeg glemt at stille mit vækkeur og spillet havde nu allerede været igang i 20 minutter!, skriver Mickey Petersen.

Den senere vinder fortæller, at han skyndte sig ned i en taxa og hurtigt kom på plads ved sit bord. Heldigvis var hans stack ikke svundet betydeligt, og han havde omkring 54.000 i chips. Hans første hånd på Dag 2 skulle dog vise sig at ændre væsenligt på den stack.

– I den fårste hånd får jeg esser! Det lyder som en cheasy film, og jeg kunne næsten ikke tro det. Der blev foldet om til mig, der sad i cutoff, blinds var 300/600 med 50 i ante og jeg gjorde det til 1.500. Smallblind kaldte, men bigblind (der sad med omkring 50.000) squeezede til 5.000. Jeg tænkte lidt og gjorde det til 9.500, hvorefter han gik all-in forholdsvist hurtigt. Jeg kaldte og holdt på en eller anden måde hjem mod knægt-ni offsuit, fortæller Mickey videre.

Resten af Dag 2 forløb meget roligt for Mickey Petersen og han ender dagen i 82.000 chips, hvordan Dag 1 og 3 gik, set ud fra Mickey Petersens synspunkt kan du læse meget mere om på hans nye hjemmeside mementmori.com.