Kategorier
Interview Pokernyheder

Den nye verdensmester: Pengene skal gå til et hus til familien

Motivation og selvsikkerhed er vejen til succes, fortæller pokerens nye stjerneskud og verdensmester, der har en klar plan om, hvad hans seneste milliongevinst skal gå til.

Velfortjent er et af de mest hyppige prædikater, der er blevet sat på den nye poker-verdensmester, Fedor ‘CrownUpGuy’ Holz’ nylige sejr ved WCOOP Main Event.

Det forlyder, at der er tale om en både ambitiøs og sympatisk 21-årig gut, der nu kan kalde sig mangemillionær. Og når man hører, hvad den Østrig-bosatte tysker har af planer for pengene, kan der være noget om det.

– Jeg har altid gerne villet købe et hus til min familie i Tyskland, fordi det vil øge deres livskvalitet betragteligt og det vil gøre mig glad at se. Det kan nu lade sig gøre – det var min primære motivation og jeg kan ikke beskrive med ord, hvor meget det betyder for mig, siger Holz til PokerStarsBlog i sit første interview ovenpå sejren.

Læs også: <a” href=””/interview-mads-pedersen-madsmp-fedor-holz-crownupguy-wcoop-main-event-2014/madsmp-om-den-nye-verdensmester-han-er-titlen-vaerdig”>’MadsMP’ om den nye verdensmester: Han er titlen værdig

Læs også: <a” href=””/wcoop-main-event-2014-fedor-holz/21-aarig-vinder-online-vm-og-76-millioner-kroner”>21-årig vinder Online-VM og 7,6 millioner kroner

Så motivationsvideoer undervejs
Selvom Holz uden tvivl fremstår meget ydmyg, er der også tale om en pokerspiller, der har selvsikkerheden i orden, når det kommer til evnerne ud i spillet.

– Jeg troede på det fra starten af. Jeg tror, at en stor del af succes er at have det rette mindset. Da jeg havde det svært motiverede jeg mig ved at se motivationsvideoer og det fik mig tilbage i kampen, siger Holz om vejen mod sejren i verdens største årlige online-turnering.

– At tro på dig selv og træffe de rette beslutninger er nøglen til at vinde, hvis du spørger mig, tilføjer han.

<a” href=”www.pokerstarsblog.com/online/wcoop/2014/wcoop-2014-fedor-crownupguy-holz-on-how-it-feels-to-be-the-newest-main-event-champion-151225.shtml”>Du kan læse hele interviewet med Fedor Holz på PokerStarsBlog.com.

Du kan desuden se, hvordan tyskeren afviklede finalebordet her:

<object data=””c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1″” width=””480″” height=””270″>

Artikelfoto: Fedor Holz under et interview med PokerStars ved EPT Barcelona i august.