Kategorier
Highstakes Interview Pokernyheder

Dan Bilzerian: Jeg har et ret vanvittigt liv

Den pokerspillende playboy Dan Bilzerian får mere og mere opmærksomhed fra ikke-pokermedier. Det skyldes ikke mindst amerikanerens utrolige billeder på Instagram.

Dan Bilzerians liv består tilsyneladende ikke af meget andet end highstakes-gambling, letpåklædte damer, luksusbiler og skydevåben.

I hvert fald hvis man skal tro den 32-årige playboys profil på billeddelingstjenesten Instagram.

Dan Bilzerian har efterhånden smidt 340 billeder op, og de er så opsigtsvækkende, at flere mainstream-medier nu også er begyndt at interessere sig for amerikaneren.

I et interview med PocketFives.com kommenterer Dan Bilzerian på den stigende interesse for at se hans mobil-uploads.

– Jeg har et ret vanvittigt liv, så når der sker noget, tager jeg et billede af det og poster det. Min Instagram er interessant, fordi den giver folk et indblik i mit liv. Jeg poster kun ting, jeg finder rigtig interessant, siger Dan Bilzerian.

BroBible.com var ifølge Dan Bilzerian det første site til at omtale hans Instagram. Flere medier fulgte trop, og i løbet af bare tre dage fik han 25.000 nye følgere på sin profil. I skrivende stund abonnerer mere end 92.000 Instagram-brugere på Dan Bilzerians utrolige billeder.

Læs interviewet med Dan Bilzerian her. Hans Instagram profil finder du her.