Kategorier
Pokernyheder

Årets varmeste spiller holdt fri i 2012

Sejr i Super Tuesday og finalebord i Sunday Million to uger i træk. Sådan kan man opsummere Casey ‘bigdogpckt5s’ Jarzabeks 2013. Sidste år spillede han stort set ikke.

Casey ‘bigdogpckt5s’ Jarzabek fra Canada har skrevet sig ind i online-pokerhistorien med en af de mest spektakulære præstationer nogensinde: finalebord i Sunday Million to uger i træk – begge gange i felter på over 7300 spillere.

Læs også: På finalebordet i Sunday Million for anden uge i træk

Turneringsportalen PocketFives.com har fanget den 39-årige turneringspro til en længere snak om et utroligt run, der også inkluderer en sejr i PokerStars’ dyreste ugentlige turnering, $1050 Super Tuesday.

– I den Super Tuesday jeg vandt, følte jeg, at jeg spillede fantastisk. Jeg kom sjældent til showdown. I den første Sunday Million løb jeg absurd godt, og den anden Sunday Million var en kombination af at spille godt og løbe godt, siger Casey Jarzabek til PocketFives.com.

Tre i træk?

Nu er det snart søndag, og en ny Sunday Million nærmer sig. Hvordan vurderer Casey Jarzabek chancerne for et Sunday Million-finalebordshattrick(!)?

– Jeg kan ikke påstå, at jeg ikke har tænkt på det, men jeg er realist. Inden denne stime, havde jeg aldrig været på finalebordet i den før. Som den eneste Sunday Major. Så, jeg vil sige næsten 0%.

Casey Jarzabek holdt pokerfri næsten hele sidste år for at være mere sammen med sin nyfødte søn. Noget af en kontrast til tidligere i karrieren, hvor han spillede 50-70 timer om ugen.

– Super Tuesday-turneringen var en del af min første rigtige session i lang tid. Så da jeg vendte tilbage, var jeg allerede motiveret. Og med den absurde stime jeg er inde i nu, har det naturligvis ikke ændret sig. Jeg er klar til at grinde igen, siger Casey Jarzabek, der dog stadig vil prioritere familien højt.

Læs hele interviewet med ‘bigdogpckt5s’ på PocketFives.com.