Kategorier
Pokernyheder

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)

Som jeg sluttede af med at fortælle i første del af denne blog, skulle jeg drage mod Cannes for at spille Partouche Poker Tour.

Denne turnering har et buy in på 8500 €.  Derfor havde jeg kun selv 50 %, imens AlexKP havde købt de sidste 50 %.  Ydermere skulle jeg også spille en 1500 € side-event. Mere om det længere nede. Jeg var rejst derned med min kæreste Camilla. Selv om jeg fik brugt størstedelen af tiden ved bordene tror jeg nu alligevel, at hun hyggede sig ved poolen. 🙂

Jeg starter på et rigtig saftigt bord. Det var sådan et bord man havde håbet på. Der sad en ung canadier, der kunne spille, ellers var det fire stram-fisk, og fire varme italienere/franskmænd. Specielt én franskmand var helt væk. Han havde et åbningsraise der varierede mellem fem og ti big blinds. De første par timer samlede jeg ingen kort op, men strukturen tillod at sidde stramt de første mange levels. 

Jeg nåede desværre aldrig at fange den varme franske tyr. I stedet formåede jeg at vinde noget nær samtlige pots jeg deltog i, om end det ikke var mange.  Til spisepausen har jeg således doblet min stack til 60.000.

Efter spisepausen samlede jeg en hulens masse små par op. Jeg vil skyde på, at jeg de næste fem levels fik 15 små par (22-77), men fik dog ikke ramt et set på et eneste af dem.  Det kostede lidt. Tilgengæld var de fransk/italienske tyre vilde med at bluffe mig så snart min hånd var lidt maskeret. Dette betød at jeg pludselig havde en helt fin stack på omkring 100.000. På dagens tredjesidste level ankom Jean-Robert Bellande til bordet med en stor stack. Tre levels senere var det meste af den stack ovre hos mig, uden at have været involveret i nogle alt for store hænder. Han var efterhånden godt frustreret og måtte gå til dag 2 med halv average. Jeg selv havde tre gange avg og lå nr 3 samlet til dag 2 med 180.000 chips.

Dag 2 startede jeg på et knap så blødt bord, dog var det ikke skræmmende.  Første preflop all-in jeg er ude i er mod en mand med 35.000.

Jeg har:

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2) 3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)

Han har

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)  3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)

Floppet kommer med tre klør:

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2) 3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2) 3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)

Desværre kommer turn og river:

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2) 3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)

og vi splitter.

Dernæst er jeg inde med par fem mod en 25.000-mands dame-knægt offsuit. Desværre rammer han. Således lå jeg og balancerede mellem 160.000 og 215.000 i chips. Desværre bliver jeg efter nogle levels flyttet til et andet bord. Grunden til, at jeg siger desværre, er nedenstående:

Jeg kommer til bordet med en stack 190.000 med average værende 65.000. Da jeg ankommer til bordet ser jeg to store stacks. Den ene en canadier som jeg sad på bord med på dag 1, samt en ung finne jeg havde set før rundt omkring til turneringer.

Blinds er nu 800/1.600 med ante. Følgende scenarie udspiller sig i 1. hånd jeg sætter mig. Foldet til ung finne, der raiser 4.500 alle folder. 2. hånd: foldet til ung finne der raiser 4.500 og alle folder. Det er tydeligt at se, at han er en aggro fætter, der formår at bruge sin stack der nu ligner en 170.000 stack. Jeg sidder i position på ham og forudser allerede, at der kommer nogle dyster mellem os to.

Nå, tilbage til 3. hånd ved bordet.  Foldet til ung finne i midterposition, der raiser til 4.500. Jeg sidder lige efter og kigger ned i

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2) 3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)

og sætter derfor et 12.500 raiser ind.

Alle folder nu til finnen, som efter lidt tid får smidt et 4-bet af sted på 33.000. Jeg går i tanken og ender med at skubbe min store stack til midten blot for at høre ham sige:

– Did you say all in? I call, mens han viser sine flotte:

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2) 3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2).

Jeg formår ikke at lave et suckout og er nu super short efter dette gigantiske setup.  Sådan er turneringspoker. Det ene minuts sidder man på en tre gange average stack og har styr på det hele, blot for at blive udsat for et stor setup.  Efter pausen får jeg sat et open ended straight draw ind på floppet mod samme finne. Han caller da bare med toppar og takker mig for de sidste af mine chips. 

Jeg trasker hjem til hotellet, mens jeg bander og svovler indvendigt.  Dagen efter ved poolen møder jeg Jean-Robert Bellande. Han roser mit spil til skyerne og siger:

– You ran that table over dude, you are super talented.

Jean-Robert Bellande fra Team Bodog – har cashet for knap en million dollars i live-turneringer, men er mest kendt for at være broke og hænge ud med blandt andre Phil Hellmuth.

Faktisk var der uafhængigt af borde over fem spillere, der kom til mig efter end spildag og roste mit spil. Alt dette gav lidt blod på tanden igen. Det betød, at jeg valgte at stille op i 1500 €-sideeventen. En turnering med 260 mand og en 1. præmie på 84.000 €.  Dette skulle vise sig at blive endnu en skuffelse.

Jeg starter dag 1 på det blødeste bord jeg nogensinde har siddet på.  Fisk, stramfisk og maniacs var spredt rundt om bordet, og de var nemme at spotte tells fra.

Lige inden middagspausen formår en maniac at bluffe en halvanden average stack væk i en sidepot mod mig. Jeg fik meget modvilligt meldt et call op med toppar og var god. Dette gjorde, at jeg allerede på dag 1 lå i top 3 af feltet.  Med så stor en stack og så svag en modstand så det lyst ud. Dog gik det galt igen på dagens sidste to levels.

Jeg ender inde preflop med

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2) 3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)

mod

3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2) 3 store live tours, 3 store skuffelser. (Del 2/2)

i en pot for stort chiplead.

Manden, der lignede Elvis Costello på en dårlig hårdag, trak potten til sig eftersom han lavede en 4flush med fire hjerter på bordet. 15 min senere var Elvis Costello ude med riven igen. Denne gang får han forvirret sig all in preflop med konge-dame mod mine par dame. Bordet kommer med en konge, og det er slut for dagen. Jeg får fra fire gange average til lidt under average.

Dag 2 starter med 40 mand tilbage – 25 pladser er betalt. Ikke så mange interessante hænder at fortælle om. Jeg ender med at ryge ud på et flip som nr 27, inden pengene. 🙁 GG Cannes, GG Partouche.  Det var ikke en succesfuld rejse pokermæssigt. Efter denne tour har jeg kun spillet en enkelt gang live, da jeg formåede at kvalle til DM i første forsøg.

Jeg håber den næste pokerrejse bliver mere succesfuld end turen til Cannes. Jeg drager nemlig af sted til EPT London i morgen, hvor der skal spilles Main Event og nogle side events. 🙂 Arrangørerne har planlagt EPT London således, at jeg lige kan nå at vinde Main Event, for derefter at flyve til København og spille DM.  Man har vel lov til at drømme. 🙂

Stefan Raffay